EcoMaster

In contextul COVID-19, Eco Master face o donatie de 10.000 euro pentru salvatorii prahoveni de la ISU

Autor: Ecomaster | Data Publicarii: 18-04-2020 | 458 Vizualizari

Servicii Ecologice a donat salvatorilor prahoveni produse constand in masti chirurgicale, masti de protecție, gel igienizant pentru mâini și dezinfectant pentru suprafețe in valoare de 10.000 de euro.

Diana Teodor, director general al companiei a declarat ca s-a implicat in acest demers pentru ca "Acum este momentul sa ne unim forțele pentru a ajuta personalul din linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Solidaritatea si responsabilitatea sunt cruciale in aceste momente.

Ecomaster susține interventia salvatorilor cu o donație de 10.000 euro. Fondurile au fost utilizate in achiziții de echipamente de protectie si materiale igienizabile pentru echipajele de intervenție. Suntem alături de comunitatea prahoveana!". (sursa: facebook/isu.prahova)

SHARE:
TAGURI:
Momentan nici un tag setat.

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

In contextul COVID-19, Eco Master face o donatie de 10.000 euro pentru salvatorii prahoveni de la ISU

18-04-2020

Servicii Ecologice a donat salvatorilor prahoveni produse constand in masti chirurgicale, masti de protecție, gel igienizant pentru mâini și dezinfectant pentru suprafețe in valoare de 10.000... [citeste mai mult]

vezi toate articolele
Acest site folosește cookies. Navigând in continuare, acceptati modul în care utilizăm cookie-urile. Mai multe detalii      ×