servicii

Serviciile noastre

Calitatea garantata

99%

experienta

99%

management

STAPANIM ARTA EFICIENTEI

Cu specialistii ECOMASTER, deseurile industriale devin ARTA.
O arta a eficientei.

SC Ecomaster Servicii Ecologice ofera urmatoarele servicii de: colectare, transport, stocare temporara, tratare si eliminarea finala prin depozitarea si valorificarea deseurilor periculoase si nepericuloase; activitati si servicii ecologice industriale: decontaminare situri, curatiri de rezervoare, separatoare, racitoare, condensatoare si alte echipamente industriale din rafinarii.

SERVICII

SERVICII INTEGRATE CU ACOPERIRE NATIONALA

Serviciul COLLECT este Solutia Ecomaster pentru colectarea urmatoarelor tipuri de deseuri:

  • deseuri solide si semi-solide rezultate din industria chimica si petrochimica
  • deseuri rezultate din constructii si demolari cu continut de materiale periculoase, inclusive pamant escavat din amplasamentele contaminate
  • deseuri rezultate din tratarea sau acoperirea mecanica, fizica si chimica a suprafetelor metalice si a materialelor plastic
  • deseuri din industria metalurgica feroasa si neferoasa
  • deseuri din industria de constructii de automobile si nave
  • deseuri de la statiile de tratare si epurare a apelor menajere si industrial, precum si de la cele de epurare a gazelor

TEHNOLOGIE SI INOVATIE

Serviciul TREAT, dezvoltat in 2008, include o component majora de inovare, bazata pe expertiza Ecomaster in prelucrarea reziduurilor petroliere Vega si Petromidia. Acesta a permis dezvoltarea unei tehnologii unice pe piata autohtona, folosita pentru tratarea deseurilor periculoase de tip gudorane acide sau similar.

Ecomaster ofera in premiera pentru piata romaneasca o alternative viabila la tehnologiil;e implementate in SUA sau vestul Europei, asigurand clientilor sai avantajul unui management integrat al deseurilor.

MANAGEMENTUL INTEGRAT AL APELOR UZATE

Serviciul CLEAR, dedicat managementului apelor uzate, asigura servicii integrate de operare, construire si modernizare a statiilor de epurare de orice dimensiuni.

Cu un buget de 10,5 mil USD, Ecomaster a solutionat integral problemele legate de eficienta de indepratare a poluantilor din apele uzate de la o medie de cel mult 70%, inainte de modernizare, la peste 96% in present.

Eficienta ridicata in atingerea obiectivelor de epurare/ecologizare transpare prin echilibrul realizat cu mediul si ecosistemul in zona de deversare a apelor epurate.

PENTRU TOATE TIPURILE DE DESEURI INDUSTRIALE

Ecomaster detine cel mai mare depozit de deseuri periculoase cu o capacitate totala proiectata de 1,000,000 tone:

  • doua celule de depozitare deseuri periculoase cu capacitatea de 106.000 mc  fiecare
  • celula de depozitare deseuri nepericuloase cu o capacitate de 106.000 mc fiecare